Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Erzsébet királyné emlékezete képeslapokon

Utolsó módosítás 16 év óta
J
JtotiAdminisztrátor
Beküldve 16 év óta
bookline.hu/product_tnimages/597/TN_B328371.JPG

Ez a képeslapos könyv Erzsébet királyné kultuszát mutatja be a régi Magyarországon megjelent levelezõlapokon keresztül. A képeslapok és fényképek a boldog békeidõk hangulatát idézik. Nagyon szép könyv a Kossuth Kiadó gondozásában jelent meg.
F
fgabenModerátor
Beküldve 16 év óta
Nagyon szeretem ezt a könyvet. Ajánlani tudom mindenkinek, aki kiváncsi arra, hogy mennyi-mennyi emlékhely: szobor, intézmény, utca, park, liget viseli királynénk nevét. A gazdag képanyag olyan helyekkel is megismertet, ahol ma már hiába keressük Erzsébet emlékét.
M
maya40Moderátor
Beküldve 16 év óta
Találtam egy kicsivel nagyobb képet a borítóról, betszem ide, ha nem baj

kiralyikastely.hu/erzsebet/files/tiny_mce/Image/erzsebet_kiralyne_kepeslap2.jpg
I
Ilona23Moderátor
Beküldve 16 év óta
Ezt a könyvet én is néztem már Libriben. Nagyon szeretném, csak hát az ára. És nem is igazából az ára, mert ha tudnám, hogy megéri, akkor megvenném, de én csak fóliázottat láttam... nem tudtam belenézni, hogy megéri az árát vagy sem. Mindenhol fóliázva árulják? Esetleg ha valakinek megvan, be tudna szkennelni belõle egy-két oldalt? Köszönöm szépen! :)
Üdv
Ilon(k)a :))
F
fgabenModerátor
Beküldve 16 év óta

Idézet

Ilona23 írta:
Ezt a könyvet én is néztem már Libriben. Nagyon szeretném, csak hát az ára. És nem is igazából az ára, mert ha tudnám, hogy megéri, akkor megvenném, de én csak fóliázottat láttam... nem tudtam belenézni, hogy megéri az árát vagy sem. Mindenhol fóliázva árulják? Esetleg ha valakinek megvan, be tudna szkennelni belõle egy-két oldalt? Köszönöm szépen! :)
Üdv

Írtam privi üzenetet ;)
I
Ilona23Moderátor
Beküldve 16 év óta

Idézet

fgaben írta:

Idézet

Ilona23 írta:
Üdv

Írtam privi üzenetet ;)

Köszönöm szépen! ;)
Neked tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nem tudsz témát indítani a fórumon.
Neked nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Neked nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Neked nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.